3. maaliskuuta 2013

LUPAUS


Osaava Itä-Suomi -hanke on vuosien saatossa muodostunut etenkin Etelä- ja Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueella lähes brändiksi; se tunnetaan ja tunnistetaan. Siitä on muodostunut lupaus, jota brändääminen käytännössä tarkoittaa.

Olemme uusimman hankkeen kuvauksessa luvanneet siirtyvämme kehitystä mukaellen uuteen sosiaalisen maailman aikakauteen, missä tiedon tuottaminen, jakaminen ja jalostaminen ovat kaikkien ulottuvilla. Siksi tämä blogi.

Blogin avulla tiedotamme sidosryhmillemme ja kumppaneillemme toiminnastamme, tapahtumista sekä saavutetuista tuloksista. Tavoitteenamme on vahvistaa verkostotoimintaamme ottamalla aiheiksi monipuolisia ja kiinnostavia teemoja, trendejä ja heikkoja signaaleja eri toimialueilta. Toivomme myös, että blogi toimii aktiviteettien synnyttämönä sekä kehitysideoiden pöhinäpaikkana, missä luovalla ongelmanratkaisulla ja ideoiden jatkojalostuksella on sijansa.

OIS -verkostoon kuuluu itäsuomalaisten aikuiskoulutusorganisaatioiden lisäksi laaja joukko alueen yhteistyökumppaneita: kehittämisyhtiöitä, yrittäjäjärjestöjä, kauppakamareita, uusyrityskeskuksia, Ely-keskuksia, TE-toimistoja, muita seudullisia yrityspalveluita tuottavia organisaatioita sekä alueen yrityksiä.

Tavoitteena on saavuttaa aitoja kumppanuuksia  sekä parantaa oppilaitosten palvelutoimintaa luomalla uusia palvelutuotteita yhdessä yritysverkoston ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Verkoston uudenlaisilla viestintä- ja keskustelukanavilla on siis oiva tilaisuus vahvistaa itäsuomalaista ”yhteen hiileen puhaltamista.”

Blogin taustakuva ilmentää itäsuomalaista sielunmaisemaa ja symboloi asennettamme identiteettiimme. Itäsuomalaisten oma yhteinen brändi, järvi, edustaa pysyvyyttä ja luottamusta, harmaa, vankka ja ikiaikainen veden pieksemä rantakallio tahtotilaa ja lujuutta, sekä sitkeästi kallion kolosta työntyvät puut   uskoa siihen, että näilläkin seuduilla syntyy aina koko ajan uutta ja elinvoimaista hetkellisten notkahdusten jälkeenkin. Luonto puhtaine vesistöineen on Itä-Suomen vahvuus, ja sen hyödyntäminen rentoutumis- ja lepopaikkana mahdollistaa itse kullekin jaksamisen tehdä työtä yhteisten asioiden eteen.

Hyvä lukija, olet lämpimästi tervetullut Osaava Itä-Suomi -blogin seuraajaksi sekä kommentaattoriksi. Lupaamme johdattaa sinut mielenkiintoisten teemojen äärelle ja  teemme sen minkä lupaamme; lupaus on pyhä asia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti